Πολυήμερη εκδρομή Γ τάξης 2022-2023

Η Γ’ Τάξη του ΕΠΑΛ Μούδρου πραγματοποίησε 4-ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Θεσσαλονίκη- Έδεσσα- Βέροια από 15 έως 18 Μαρτίου 2023.
Την πρώτη μέρα οι μαθητές επισκέφτηκαν το εργοστάσιο Ex-Fruit στην Σκύδρα όπου ενημερώθηκαν για την διαδικασία προετοιμασίας φρούτων και σπαραγγιών για εξαγωγή. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα Λουτρά Πόζαρ και η μέρα τους τελείωσε με μια μαγευτική επίσκεψη στους καταρράκτες της Έδεσσας.
Την δεύτερη μέρα η Γ’ Τάξη του ΕΠΑΛ Μούδρου ξεναγήθηκε στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή. Στη συνέχεια αναχώρησε για την Βέροια και την Βεργίνα όπου επισκέφτηκαν του Μουσείο των Βασιλικών Τάφων και το καινούριο Μουσείο των Αιγών. Δεν πέρασε απαρατήρητη η θέα με τις ανθισμένες ροδακινιές στον κάμπο της Βέροιας.
Την Τρίτη μέρα οι μαθητές επισκέφτηκαν τον Λευκό Πύργο και τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως μετέβησαν στον πολυχώρο Mediterranean Cosmos και διασκέδασαν κάνοντας βόλτα με Kart. Το απόγευμα ανακάλυψαν μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων μαθαίνοντας πώς λειτουργεί μια ψευδαίσθηση στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων. Το απόγευμα απόλαυσαν μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το βράδυ συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για να αναχωρήσουν για Λήμνο με το πλοίο της γραμμής, γεμάτοι νέες εμπειρίες, εικόνες και γεύσεις.