Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Λόγω δωρεάς των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και αλλαγής του αριθμού των συμμετεχόντων μαθητών, καλούμε ξανά, σύμφωνα με την με αριθμό 33120/ΓΔ4/28-2-2017 Υ.Α. (ΦΕΚ 681/6-3-2017), τα ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία να υποβάλουν προσφορές στο σχολείο μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 12:00 μμ. Μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης δε θα γίνει δεκτή καμία προσφορά.

Οι προσφορές θα είναι κλειστές και σε αυτές θα αναγράφεται το συνολικό κόστος με ΦΠΑ και η επιβάρυνση ανά μαθητή με ΦΠΑ, καθώς και το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου και θα συμπεριλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής. Στις τιμές δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μούδρου προγραμματίζει εκπαιδευτική επίσκεψη, από 29-3-2018 έως 1-4-2018 στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πολυήμερης εκδρομής της Γ’ τάξης. Στην επίσκεψη προβλέπεται να λάβουν μέρος 21 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές.

2. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

8:00π.μ: Αναχώρηση με πλοίο της γραμμής για Καβάλα. Άφιξη στις 12:30μ.μ

1:00μ.μ: Αναχώρηση για Δράμα  (επίσκεψη στο σπήλαιο του Αγγίτη-πηγές Αγίας Βαρβάρας για φαγητό)

7:00μ.μ: Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη(Διανυκτέρευση )

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

9:00π.μ: Βόλτα στην παραλία  της Θεσ/κης

11:00π.μ: Επίσκεψη στην Αμερικάνικη Σχολή

1:00 μ.μ: Πλανητάριο- Cosmos Mediterranean

8:00μ.μ: Eεπιστροφή στο Ξενοδοχείο

9:00μ.μ: Διανυκτέρευση

Σάββατο, 31 Μαρτίου  2018

9:00π.μ: Αναχώρηση για Έδεσσα- Νάουσα (Καταρράκτες – στάση για φαγητό- επίσκεψη σε εργοστάσιο κρασιού στην Νάουσα)

4:00μ.μ: Αναχώρηση για Θεσ/κη  για παρακολούθηση αγώνα ποδοσφαίρου (ΠΑΟΚ- Πανιώνιος)

9:00μ.μ: Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2017

10:00π.μ: Αναχώρηση από  το ξενοδοχείο και βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης

1:00μ.μ: Αναχώρηση για Καβάλα

4:00μ.μ: Αναχώρηση για Λήμνο με πλοίο της γραμμής

8:30μ.μ: Άφιξη στην Λήμνο

3. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ

  • Πλοίο από  το λιμάνι  της  Μύρινας ως  το λιμάνι  της  Καβάλας την   Πέμπτη 29/3/2018 στις 8:00π.μ  και από  το  λιμάνι  της  Καβάλας  προς  το  λιμάνι  της  Μύρινας  την Κυριακή 1 Απριλίου  στις 4:00μ.μ. Το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τον Δήμο Λήμνου.
  • Λεωφορείο για μετακίνηση των μαθητών από τη στιγμή της άφιξής τους στην Καβάλα μέχρι την αναχώρησή τους από το λιμάνι της Καβάλας, το οποίο θα καλύψει όλες τις προγραμματισμένες μετακινήσεις και επισκέψεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

4. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ξενοδοχείο 3* με πρωινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (3 διανυκτερεύσεις).

Υπηρεσίες ξενοδοχείου:

  • Πρωινό.
  • Να υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό στα δωμάτια.
  • Τα δωμάτια να είναι δίκλινα, τρίκλινα για τους μαθητές και δύο μονόκλινα για τους καθηγητές.
  • Στην προσφορά του Ταξιδιωτικού Γραφείου θα πρέπει να γίνεται ρητή αναφορά στην ονομασία, στην τοποθεσία και την κατηγορία του ξενοδοχείου. Θα πρέπει επίσης να αναγράφεται ο ακριβής αριθμός δίκλινων, και τρίκλινων δωματίων.

5. ΟΡΟΙ-ΠΡΟΫΠΟΥΘΕΣΕΙΣ

  1. Στις προσφορές θα αναγράφεται το συνολικό κόστος με ΦΠΑ και η επιβάρυνση ανά μαθητή με ΦΠΑ, καθώς και το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου και θα συμπεριλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής. Στις τιμές δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
  2. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, με επιφύλαξη ως προς τα δρομολόγια των πλοίων (τα οποία θα ανακοινωθούν για την περίοδο εκείνη μετά τα μέσα Μαρτίου 2018).
  3. Τη δέσμευση του πρακτορείου ότι για την περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, απαγορευτικό, τροποποίηση δρομολογίων κλπ.) δεν θα υπάρξει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και θα μετατεθεί η εκδρομή σε άλλη ημερομηνία σύμφωνα με τις υποδείξεις του σχολείου.
  4. Εφόσον για κάποια σοβαρή αιτία (φυσική καταστροφή κλπ) δεν πραγματοποιηθεί η εκδρομή, το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή ολόκληρου του ποσού της προκαταβολής.
  5. Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για τυχόν νυχτερινή έξοδο των μαθητών (και εκτός των ορίων της πόλης) κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
  6. Το λεωφορείο για μετακίνηση των μαθητών πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένο από το ΚΤΕΟ, επαγγελματική άδεια οδήγησης , πλήρως κλιματιζόμενο κ.λπ.), καθώς και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κ.λπ). Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στη δυνατότητα συνεννόησης με τον οδηγό του λεωφορείου. Με την κάθε προσφορά είναι απαραίτητο να συνυποβάλλονται το συνοδευτικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον διενεργηθέντα έλεγχο από ΚΤΕΟ κατά τα νομίμως οριζόμενα.
  7. Ρητή αναφορά κατηγορίας καταλυμάτων και όνομα και τηλέφωνο αυτών.
  8. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή.
  9. Πρόσθετη ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. (Η χορήγησή της θα θεωρηθεί ιδιαιτέρως σημαντική)
  10. Υπεύθυνη δήλωση από το ταξιδιωτικό πρακτορείο με κάθε προσφορά ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  11. Σε περίπτωση που το πρακτορείο αθετήσει τη συμφωνία, υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό των χρημάτων που έχει λάβει.
  12. Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την εκδρομή από τα ταξιδιωτικά γραφεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

 

Τηλέφωνα : (22540) 71351 – 71740 FAX : (22540) 71740

Email: mail@1epal-moudr.les.sch.gr Δικτυακός Τόπος: http://1epal-moudr.les.sch.gr

Η προσφορά σας πρέπει να κατατεθεί σε ηλεκτρονική μορφή ή να αποσταλεί ταχυδρομικώς έτσι ώστε να παραληφθεί στο σχολείο μέχρι την  Τρίτη 20 Φεβρουαρίου  2018 στις 12:00.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ηλεκτρολόγος ΠΕ 17.03