ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2022-2023

Ανάρτηση προσωρινού πίνακα κατάταξης υποψηφίων Μεταλυκειακλύ Ετους – Τάξης Μαθητείας 2022-2023

 

Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων υποψηφίων προς ΕΠΑΛ σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΣ ( https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/files/candidate_manual.pdf )
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 29/09/2022– ΚΥΡΙΑΚΗ 02/10/2022
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε ένσταση είτε για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της αίτησής σας είτε για τον πίνακα κατάταξης μπορείτε να υποβάλετε την ένστασή σας μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Μαθητείας.
Δημιουργήστε στον υπολογιστή σας ένα έγγραφο ένστασης αναφέροντας τα στοιχεία σας (Επώνυμο, Όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας) τον αριθμό της αίτησής σας καθώς και το ΕΠΑΛ Μαθητείας που έχετε επιλέξει. Συμπληρώστε σε ένα σύντομο κείμενο τους λόγους για τους οποίους καταθέτετε την ένσταση και στη συνέχεια αποθηκεύστε το αρχείο ως pdf.
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα στοιχεία εισόδου που έχετε επιλέξει και από το μενού επιλογών της κεντρικής οθόνης επιλέξτε το εικονίδιο “Υποβολή δικαιολογητικών και ένστασης”.
Πατήστε στο εικονίδιο “Επιλογή αρχείου” και επιλέξτε το pdf αρχείο που δημιουργήσατε για την ένστασή σας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε στο εικονίδιο «Υποβολή Αρχείων»