Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδακτική επίσκεψη στη Μύρινα

Το ΕΠΑΛ Μούδρου στα πλαίσια διδακτικών επισκέψεων προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τα τουριστικά γραφεία με τα παρακάτω στοιχεία:

Ημερομηνία: Παρασκευή 4/3/2022

Προορισμός : Μύρινα Λήμνου (Οινοποιείο Α.Σ. – Μύρινα)

Διαδρομή : ΕΠΑΛ Μούδρου –  Μύρινα – ΕΠΑΛ Μούδρου

Αριθμός συμμετεχόντων: 46 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές

 Πρόγραμμα εκδρομής:

Αναχώρηση από το ΕΠΑΛ Μούδρου ώρα 08:30 πμ.

Δρομολόγιο: ΕΠΑΛ Μούδρου – Περιφερειακός Μύρινας – Στάση στο Οινοποιείο Α.Σ. και αποβίβαση 10 μαθητών – Στάση και αποβίβαση υπολοίπων μαθητών σε κεντρικό σημείο της Μύρινας – Επιστροφή κατ αντίστροφη πορεία – Επιστροφή στο σχολείο ώρα 13:30μμ

Ζητείται:

  • Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία
  • Τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού (με ΦΠΑ) και η επιβάρυνση ανά μαθητή.
  • Υπεύθυνη δήλωση από το ταξιδιωτικό πρακτορείο με κάθε προσφορά ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Πρόσθετη ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. (Η χορήγησή της θα θεωρηθεί ιδιαιτέρως σημαντική)
  • To λεωφορείο για μετακίνηση των μαθητών πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένο από το ΚΤΕΟ, επαγγελματική άδεια οδήγησης, πλήρως κλιματιζόμενο κ.λπ.), καθώς και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κ.λ.π). Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στη δυνατότητα συνεννόησης με τον οδηγό του λεωφορείου.
  • Θα κοπεί τιμολόγιο στο πλαίσιο του Προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, την ίδια μέρα που θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση. Το τιμολόγιο θα αναγράφει τον αριθμό των μαθητών και τον κωδικό MIS5011051

 Τηλ. Επικοινωνίας  ΕΠΑ.Λ  Μούδρου 22540-71740, 22540-71351

FAX: 22540-71740

Διεύθυνση: ΕΠΑ.Λ ΜΟΥΔΡΟΥ, Μούδρος Λήμνου, Τ.Κ. 81401

E-MAIL: mail@1epal-moudr.les.sch.gr

Η προσφορά σας πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά ή να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά μέχρι την Τετάρτη 2-3-2022 και ώρα 12:00μ.μ.

Ο Διευθυντής

Πορφύρης Χαράλαμπος