Δωρεά Φορητού Υπολογιστή

Η φαρμακευτική εταιρεία Glaxo SmithKline α.ε.β.ε δώρισε στο 1ο ΕΠΑ.Λ Μούδρου έναν φορητό υπολογιστή ο οποίος ήδη χρησιμοποιείται κατά την διδασκαλία των εργαστηριακού μαθήματος Δικτύων Υπολογιστών της ειδικότητας Τεχνικών Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων. Για το λόγο αυτό ο Διευθυντής κ. Πορφύρης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου μας έστειλαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή που δημοσιεύουμε στη συνέχεια.

Προς Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Glaxo SmithKline α.ε.β.ε

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά εκ μέρους των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Μούδρου, του Διευθυντή κ. Πορφύρη και του Συλλόγου των Διδασκόντων για την ευγενική σας δωρεά ενός φορητού Η/Υ, εξαιρετικά χρήσιμου για την κατάρτιση των μαθητών μας.

Δεχθείτε τα συγχαρητήριά μας για την πρωτοβουλία σας αυτή καθώς αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή σας στον τομέα της εκπαίδευσης και επίσης γίνεται φανερό ότι η κοινωνική ευθύνη αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας σας. Ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε η στήριξη που μας παρέχετε είναι ανεκτίμητη.

Ελπίζουμε η κίνησή σας να αποτελέσει θετικό παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες. Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για εσάς και την εταιρεία σας!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Μούδρου