Διδακτική επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Μούδρου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.Δερβίση, κ.Ταμπάκη και κ.Χονδρούδη, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μύρινα.
Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα εργαστήρια της Σχολής κι ενημερώθηκαν σχετικά με τα προγράμματα έρευνας που πραγματοποιούνται στη Σχολή. Ενδεικτικά αναφέρουμε, την αξιοποίηση παραπροϊόντων ελαιοτριβείου, τη δημιουργία  βρώσιμων υλικών συσκευασίας, την επίδραση των διαφόρων συστατικών των τροφίμων στην ανθρώπινη υγεία, τη δημιουργία νέων υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και τη δημιουργία ψηφιακών προγραμμάτων για παραγωγή τροφίμων συγκεκριμένων προδιαγραφών.
Ευχαριστούμε τον  Δρ. Ιωάννου Ζαχαρία,  επίκουρο καθηγητή, για την επικοινωνία και τη βοήθειά του να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, καθώς επίσης και τους υπεύθυνους καθηγητές και φοιτητές των εργαστηρίων του Τμήματος για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γνωρίσουμε από κοντά τις δράσεις τους κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.