«Το Τερπνόν μετά του Ωφελίμου» Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον ΑΣΠ Λήμνου

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από τους μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Τομέα Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΔΡΟΥ  στις εγκαταστάσεις ΑΣΠ ΛΗΜΝΟΥ (Αυτόνομος Σταθμός Παραγωγής) στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος των μαθημάτων Ηλεκτρικές Μηχανές, Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και Συστήματα Ελέγχου και Ασφάλειας.

 

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του σταθμού για την παράγωγη και διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας στη Λήμνο. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν τόσο στους εξωτερικούς χώρους (Δεξαμενές Αποθήκευσης Καυσίμων, Χώρος Μετασχηματιστών) όσο και στους εσωτερικούς χώρους (Μηχανοστάσιο, Αποθήκη, Κτήριο Διαχωριστήρων, Υποσταθμό ΔΕΔΔΗΕ).

 

Επισημάνθηκε η σωστή χρήση των Μέτρων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) στους χώρους εργασίας, ώστε να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη διαδικασία χρήσης τους.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Προϊστάμενο κ. Γιάνναρο Π, τους υπεύθυνους  κ. Σκορδάκη Α. και κ. Δανιήλ Ν. για την ενημέρωση και το τεχνικό προσωπικό των αντίστοιχων τμημάτων για την ευκαιρία εμπλουτισμού των γνώσεων των μαθητών μας.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Μούδρου

Νικόλαος Ρηγόπουλος